Logo

Blomkålscouscous

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkålscouscous 

 
Børnene fordyber sig i madlavning som aktivitet, de lærer teknikker, vasker op, og spiser sammen til sidst – ved veldækkede borde.
6 personer
 
# Ingredienser
1 blomkål
2 håndfulde bredbladet persille finthakket
½ rødløg, finthakket
2 håndfulde rosiner
50 g solsikkekerner, evt ristede

 
Dressing:
4 spsk olie
2 fed hvidløg, pressede
1 tsk ingefær, friskrevet
1 tsk dijon sennep
1 tsk honning
1 øko citron, fintrevet skal + saften
Salt

 
* Tilberedning
1. Vend dressingen sammen.
Smag til og lad den trække smag, mens resten af rettens gøres klar.

 
2. Del blomkålen i grove buketter og hæld buketter og stokken i en foodprocessor.
Kør kun i kort tid, til det er akkurat fintdelt og samme konsistens som små riskorn – eller couscous.

 
3. Vend blomkål med krydderurter og løg.

 
4. Vend dressingen i blomkålsblandingen, anret på et fad eller i en skål og drys med solsikkekerner og rosiner.

 
Uden mad og drikke, duer helten ikke.

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her