Logo

Bananpandekager – med børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bananpandekager – med børnekokke 

 
At være med i køkkenet, styrker børnenes evner til at træffe sunde og varierede kostvalg. Det er godt samvær om noget spiseligt
4 personer

 
# Ingredienser
2 bananer, modne
3 æg
1 dl havregryn
1 dl fuldkornshvedemel eller grahamsmel
Evt. ½ tsk kardemomme, vaniljepulver eller kanel
1 nip salt
Smør til stegning

 
* Tilberedning
1. Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg, havregryn, krydderi, mel og salt.

 
2. Varm panden op og kom en klat smør på.

 
3. Kom pandekagedejen på i klatter med en spiseske.

 
4. Vend dem, når de er stegt på den ene side.
Server straks med topping – fx syltetøj, sirup eller sukker.

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her