En frisk dessert på en varm sommeraften.
Arbejdstid: 25 min. Syltetid: 1-2 timer. Ikke fryseegnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
Råsyltede bær:
75 g solbær
75 g ribs
75 g sukker
125 g hindbær
Yoghurtcreme:
½ stang vanilje
1-2 spsk sukker
250 g græsk yoghurt
Tilbehør:
makroner/sprøde kager og lidt mynte eller citronmelisse
*
Skyl og rib solbær og ribs og vend dem sammen i en skål med
sukker.
Lad dem trække ved stuetemperatur 1 times tid og vend rundt
nogle gange undervejs.
Vend hindbærrene i, når sukkeret er smeltet.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
Mos dem sammen med sukkeret og tilsæt yoghurt.
Rør det godt sammen og anret i glas med bær og knuste
kager/makroner.
Pynt med mynte eller citronmelisse.
Tips: Erstat evt. yoghurtcremen med en kogt vaniljecreme
eller en creme pisket af lige dele piskefløde og cremefraiche 38%.