Logo

Yoghurt-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-8 personer

450 g hindbær, udblødte svesker eller fersken fra dåse uden lage
½ lime
150 g flormelis (3 dl)
½ stang vanilje
½ l yoghurt naturel eller andet syrnet mælkeprodukt fx tykmælk
2 ½ dl piskefløde

Blend henkogte ferskner eller anden frugt uden lage med fint revet skal af lime, 1 spsk limesaft, flormelis og kornene af en flækket vaniljestang. Bland det i yoghurten. Pisk fløden stiv og vend den i. Hæld blandingen i en metalform (ca. 2 l) eller skål og dæk med plastfilm. Frys isen ca. 24 timer. Rør i isen et par gange under indfrysningen. Sæt isen i køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her