Logo

Varme pærer med pebermynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 halve pærer fra dåse
evt 1 spsk appelsinlikør
4 stykker pebermyntechokolade fx. After eight
Pynt: vindruer eller valnødder      
  
Lad pærerne dryppe af og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld likøren over og læg et stykke pebermyntechokolade på hver pære.
Sæt desserten i en 175°C varm ovn i 10-15 min, eller til
pebermyntechokoladen er smeltet.
Tag pærerne ud af ovnen og pynt med vindruer eller valnødder. 
Serveres med vaniljeis eller flødeskum til.
 
Tips: du kan også bruge friske eller frosne pærer til desserten, hvis du
først koger dem i sukkerlage....

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her