Logo

Varme cognacfigner med vanilleis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 store friske figner
3 spsk cognac
2 spsk farin
god vaniljeis gerne hjemmelavet
 
Fignerne prikkes i bunden og der skæres en lille "hat" af ved stilkenden. Frugterne sættes tæt sammen i et lille ovnfast fad og overhældes med cognac.
Fignerne trækker 5-6 timer.
Farinen drysses over fignerne og de sættes i en 200° varm ovn i 10 min.
De varme figner serveres med is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her