Rør en klassisk pandekagedej med ægte vanilje og lad den
trække smag i min. 30 min, før du bager pandekagerne. Server med is og friske
bær.
Arbejdstid: ca. 20 min. Hviletid: ca. 30 min. Bagetid: ca.
10 min. (når man bager på 2 pander) Fryse-egnede (ca. 8 stk.)
#
2 æg
125 g hvedemel
½ stang vanilje (kornene)
2 tsk sukker
2½ dl mælk
smør
Tilbehør:
vaniljeis, blåbær og hindbær
*
Pisk æggene sammen med mel, vaniljekorn, sukker og lidt
mælk, til dejen er uden klumper.
Rør resten af mælken i dejen og lad den hvile i køleskab i
ca. 30 min.
Rør lidt mere mælk eller vand i dejen, hvis den er for tyk.
Bag pandekagerne i gyldent smør på en slip let-pande (25
cm), til de er gyldne.
Server pandekagerne lune med is og friske bær.