Logo

Valnøddeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

0.25 l sukkerblommer (pasteuriserede)
250 g flormelis
1 ½ l piskefløde
ca. 100 g hakket mørk chokolade
ca. 100 g hakkede valnødder
ca. ½ dl mørk rom
 
Sukkerblommerne piskes luftige med flormelis.
Fløden piskes let og begge dele vendes sammen med chokolade og valnødder.
Massen smages til med mørk rom, hældes i forme og fryses.
Isen pyntes med et lag marcipan samt flødeskum og bær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her