Logo

Tyttebærris - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En nem og meget velsmagende dessert. Hvis man bruger friske tyttebær, kan de blot røres med sukker, til bærrene er knust, og sukkeret er optaget af bærrene.

Beregn 1 ½ dl sukker til 2 dl friske tyttebær.

Til 4 personer

 

2 dl langkornede ris

4 dl vand

½ tsk salt

1 ½-2 dl piskefløde

1 ½ dl (rå)syltede tyttebær

 

Kog risene til løse ris i vand tilsat salt - 10-12 minutter.

Lad dem blive helt kolde, før de vendes i flødeskum.

Læg risene i lag med tyttebær, begynd og slut med ris og kom en lille portion tyttebær på toppen.

Der kan bruges portionsskåle eller en stor des­sertskål.

 

Tips: Andre former for syltede bær kan bruges i stedet, fx solbær, ribs eller kirsebær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her