Logo

Tyttebærris - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 2+6 min. - alm. gryde: 2+24 min.

# Ingredienser

500 g tyttebær
2 pærer, skrællede, i både
1 dl vand
1 dl sukker
6 dl vand
2 dl ris, parboiled til løse ris
2 ½ dl piskefløde, pisket

* Tilberedning

Kom tyttebær og pærestykker i gryden med vandet.
Trykkog 2 minutter - afkøl hurtigt.
Tilsæt sukker og hæld i skål til afkøling.
Kom de 6 dl vand i trykkogeren, bring det i kog og tilsæt risene.
Trykkog 6 minutter - afkøl hurtigt.
Afkøl risene helt, evt. ved at skylle dem i koldt vand i et dørslag og lad dem dryppe af.
Bland risene med flødeskummet.
Læg ris blandingen lagvis med tyttebærrene i en skål umiddelbart før serveringen. 

Tips:
I stedet for tyttebær kan anvendes solbær eller ribs.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her