Logo

Tyroler kirsebærkage i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg kvark
¼ l. mælk
160 g sukker
4 tsk vaniljesukker eller kornene af 1 stang vanilje
4 spsk kartoffelmel
4 æggeblommer
½ kg syltekirsebær
2 bananer
2-3 spsk rosiner
4 æggehvider.
       
Rør mælk, sukker, vanilje, æggeblommer og hvedemel sammen med kvarken til en glat dej.
Tilsæt de udstenede kirsebær, bananskiver og rosiner.
Vend til sidst forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i.
Hæld dejen i en gennemfugtet stegeso.
Bag kagen ved 220ºC i ca. 1 ¼ time.
Der kan serveres en kirsebærsauce til lavet af kirsebærsaft, der er
jævnet ganske lidt.


Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende
anvendes til de søde ting.
De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i
en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her