Logo

Sveskesoufflé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g stenfri svesker
5 æggehvider
65 g sukker
2 dl piskefløde
 
Sveskerne hakkes fint med en kniv på et brædt.
Æggehviderne piskes til hårdt skum, hvorefter sukker røres i.
De hakkede svesker blendes i dejen og det hele hældes i et smurt ovnfast fad.
Fadet sættes i ovnen ved 150°C i ca. 45 min.
 
HUSK: Ovndøren må IKKE åbnes den første halve time.


Souffleen serveres lige fra ovnen med letpisket kold fløde til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her