Logo

Sveskedessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 15 min. Udblødningstid, svesker: ½ døgn. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

450 g svesker uden sten
125 g marcipan
snittede mandler eller nødder
Creme:
2 æggeblommer
2 spsk sukker
2 spsk majsstivelse
2 ½ dl fløde (13%)
2 tsk vaniljesukker
Endvidere:
1 ½-2 dl piskefløde
snittede mandler eller nødder

Udblød sveskerne i vand et halvt døgns tid.
Fyld dem herefter med marcipan.
Pisk æggeblommer, sukker og majsstivelse sammen til cremen.
Bring fløden i kog og hæld den i æggemassen, mens der piskes.
Hæld tilbage i gryden og bring i nærheden af kogepunktet, mens der piskes.
Tag gryden fra varmen og rør vanilje i.
Lad cremen svale.
Læg lagvis creme og svesker i en skål.
Kom flødeskum på toppen og drys snittede mandler eller nødder på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her