Logo

Suppe parmentier + Måner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppe parmentier + Måner

Suppe parmentier

1 kg store, melede kartofler

salt og friskkværnet peber

1 laurbærblad

2 spsk smør

2 spsk cremefraiche

1 bakke karse

2 bdt purløg

2 bdt persille

lidt porretop

*

Skræl kartoflerne og kom dem i 1,5 l vand sammen med salt, friskkværnet peber og laurbærblad.

Lad det koge 30 min, hæld vandet fra, men kast det ikke bort.

Lad kartoflerne dampe 10 minutter under låg og mos dem groft (eller fint om du vil).

Spæd lidt efter lidt med kartoffelvandet og tilsæt smør og cremefraiche samt de finhakkede krydderurter.

Obs! Suppen skal være tyk! det er potage parmentier.

Madopskrift billede

Toast Hawaii

4 skiver brød

4 skiver henkogt ananas

4 skiver Danbo ost

rosenpaprika

*

Læg brødskiverne med de afdryppede ananas skiver på ildfast fad og dæk med osteskiverne.

Drys med paprika og stil dem i 225°C varm ovn, til osten er smeltet.

Pynt evt. med en sort oliven og en dusk dild og server dem straks.

Tips: Kom smør på brødet, før ananasskiven, så bliver brødet mere sprødt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her