Logo

Stracciatella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 dl æggeblommer
80 g sukker
6 dl piskefløde
2 cl strega likør
1,5 cl Bailey
4 spsk finthakket mørk chokolade
 
Pisk fløden stiv.
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
Tilsæt strega og Bailey.
Vend forsigtigt flødenskummen i æggemassen.
Chokoladen vendes i.
Isen fryses i ca. 4 timer, rør jævnligt under indfrysning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her