Logo

Stikkelsbærmousse i chokoladeskaller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g grønne stikkelsbær
½ dl vand
125 g sukker
5 blade husblas
¼ liter piskefløde, pisket til skum
1 tsk Vanila
10-12 chokoladeskaller

De nippede, skyllede bær varmes med vandet under låg, til de brister. Mosen sødes. Den udblødte husblas smeltes deri. Mosen afkøles og blandes forsigtigt i flødeskummet. Moussen fordeles i chokoladeskallerne eller portionsglas og drysses med Vanila.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her