Logo

Stegte æbler med rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tegning: Lodret snit i udhulet æble med fyld.

 

Et passende antal æbler udhules og fyldes med en blanding af rosiner, honning, mandler, smør og kanel efter smag.
Rosiner nederst, dernæst hakkede mandler, en skefuld honning og en klat smør.
Det hele drysses øverst med kanel.
Undervejs trykkes lagene forsigtigt sam­men.
Det giver plads til mere fyld.
Husk at hulheden skal have en bund, så fyldet bliver hvor det hører til.
Bages 20-30 min. ved 200°.
Serveres med flødeskum.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her