Logo

Stegte æbler i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 æbler
4 spsk sukker
4 spsk hakkede mandler
4 spsk rosiner
1 spsk rom
1 ¼ dl hvidvin eller fløde
1 knsp. kanel
1 tsk smør
       
Fjern kærnehuset fra æblerne.
Rør sukker, mandler, rosiner og rom sammen og fyld det i æblerne.
Stil dem i den gennemfugtede stegeso.
Hæld hvidvin eller fløde ved.
Steg æblerne ved 250ºC i 35-45 minutter .
Spis æblerne varme eller lunkne.
 
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende
anvendes til de søde ting.
De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i
en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her