300 g spinat
500 g zucchini
100 g smør
1 fed hvidløg
30 g hvedemel
2,5 dl piskefløde
muskatnød
150 g revet parmesanost
4 æggeblommer
6 æggehvider
Skær zucchinien i småstykker og kom dem i en gryde med lidt olivenolie og hvidløg.
Sauter dem, så de er møre og kom dem i en blender, tilsæt salt og peber og blend til en grov masse.
Sauter spinaten af med olie og kom den i en sigte, så al vandet sigtes fra.
Lav en bechamel ved at smelte smør i en gryde og tilsætte melet.
Når massen har fået en brun farve, tilsættes varm piskefløde under piskning.
Smag til med salt og peber samt revet muskatnød og revet parmesanost. Saucen blendes med spinaten og zucchini samt fire æggeblommer.
Pisk seks æggehvider stive og vend dem forsigtigt i massen.
Kom massen i en souffleform, der er smurt med smør, og bag den ved 175°C i ca. 45 min.
Ovnen må ikke åbnes under bagningen, da souffleen ellers falder sammen.
Serveres evt. med tomatpesto og grissini.