Logo

Sommerbudding med creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sommerbudding med creme fraiche

4 pers.

 

8 skiver hvedebrød
smør
Fyld:
100 g sukker
1 dl vand
2 tsk gelatine
100 g friske jordbær
100 g blåbær
100 g solbær
100 g friske hindbær
Tilbehør: 100 g cremefraiche 38%

Skær skorpen af brødet og smør det på begge sider.

Smør et antal små ramekins (1 pr. person).
Pres formene ned i brødet og tryk cirklen til bunds.

Skær hver stykke brød i to.
Fyld: Opvarm sukker med vand, tilsæt gelatine (eller husblas) og afkøl.

Bland bærrene sammen og hæld sukkerblandingen over.
Hæld fyldet i formene og afkøl i køleskab natten over.

Vend buddingerne ud af formene og server med cremefraiche.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her