Solbærmousse som du
kan lave med solbærsyltetøj eller friske solbær.
Arbejdstid: 20 min.
4 personer
# Ingredienser til Solbærmousse:
6 spsk
solbærsyltetøj eller 100 g friske solbær(se tips)
1 tsk stødt kanel
2 spsk flormelis
400 g skyr eller
græsk yoghurt 10%
1½ dl piskefløde
Pynt:
1 spsk.
solbærsyltetøj
25 g
pistacie-nøddekerner citronmelisse
*
Sådan laves
Solbærmousse:
Rør syltetøj med
kanel og flormelis, hvis syltetøjet ikke er meget sødt.
Vend forsigtigt
blandingen sammen med skyr eller yoghurt.
Pisk fløden til
blødt skum og vend det i solbærblandingen.
Hæld moussen i
portionsglas og sæt dem i køleskab indtil servering.
Pynt med lidt
solbærsyltetøj, pistacienødder og citronmelisse.
Tips: Du kan også lave moussen med råsyltede friske solbær:
Rør 100 g friske, rå solbær med 75 g sukker. Lad det trække et par timer og rør
igen. Fortsæt som i opskriften.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------