Logo

Solbærfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Solbærfromage

4 pers.

 

200 g solbær
50 g sukker
1 stk æggehvide
2 dl piskefløde 38%
Pynt: 8 blade frisk  mynte

Varm solbær og sukker op ved svag varme, til sukkeret er smeltet.

Stil det til afkøling.

Pisk æggenhviden stiv. Pisk fløden til let skum.
Vend flødeskum og æggehvider sammen med bærrene, hæld massen i passende beholdere (fx. ramekins eller et glas).

Stil fromagen i køleskabet 2-3 timer eller til den er blevet fast.
Pynt med mynteblade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her