Logo

Små pæretærter med marcipan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 rulle frossen, optøet tærtedej
75 g groftreven marcipan
2 store aromatiske, faste pærer
1 spsk citronsaft
30 g smeltet smør
4 spsk sukker

Rul den optøede tærtedej ud til en stor firkant der skæres i 4 firkantede stykker.
Buk og rul kanten en lille smule ind hele vejen rundt, og læg
dejstykkerne på en plade med bagepapir.
Drys marcipan på dejen.
Skræl og udkern pærerne og skær dem i tynde både, som lægges
taglagt på marcipanen, dryppes med citronsaft, pensles med smør og
drysses med sukker, før de bages gyldne og sprøde i ovnene ved 220º i
15-20 min.
Serveres lune med kaneldrysset cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her