Spar på sukkeret og få en dejlig svampet og saftig kage ved
at tilsætte sød kartoffel i dejen. Sæt resten af kagen på køl, så holder den
sig længere. Til 8 Personer
# Ingredienser:
1½ dl kokosmel
50 g smør
3 æg
90 g sukker
2 tsk vaniljesukker
150 g hvedemel
1.5 tsk bagepulve
1 dl mælk
½ citron (økologisk)
1 spsk citronsaft
300 g søde kartofler
2 æbler
*
Sådan gør du:
1. Sæt ovnen på 200 °C. Smør formen, og drys med 1 dl kokos.
2. Smelt 50 g smør.
3. Pisk æg, sukker og vaniljesukker godt sammen.
4. Rør derefter mel og bagepulver sammen, og kom det i
æggeblandingen.
5. Tilsæt mælk, smør og begge slags citron under omrøring.
Vend til sidst mosede kartofler heri.
6. Skær æbler i både, og stik dem ned i dejen. Drys med
kokos.
7. Bag kagen midt i ovnen i ca. 30 minutter. Men hold øje
efter 25 minutter.
8. Server kagen lun eller kold.
Kagen kan holde sig saftig og god i 5 dage.