Logo

ukrainsk Ostekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gateau russe au fromage - 8 personer

4-500 gr frisk ost eller flødeost
150 gr lys appelsinmarmelade (ikke for sød)
Lidt frisk reven citronskal
4 æg
3 spsk stødt melis
1 spsk vaniljesukker
1 spsk smør
1 citron som saft
100 gr mandelflager

Springformen smøres med smeltet smør og beklædes med mandelflager.
Ostemassen røres sammen med appelsinmarmeladen der er rørt op med citronsaften.
4 æggeblommer og melis piskes hvide og røres i ostemassen.
Derefter vendes de stiftpiskede hvider i.
Bages i mellemvarm ovn - 160º - til den er svagt lysebrun ovenpå - ca. 30 min.
Stilles bagefter til afkøling.

Anretning:
Ved servering vendes kagen ud på et fad. Kan evt. anrettes med solbærcoulis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her