Logo

Romfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Romfromage

 

Fromage til dessert. Se opskriften på den lækre fromage med rom her

(6 pers.)

 

# Opskrift på fromage med rom

4 blade husblas
4 æggehvider
5 spsk sukker
4 æggeblommer
5 dl piskefløde
1 dl Jamaica rom (eller Blue Curacao, hvis den skal være lyseblå)
1 dl flødeskum
Kandiserede violer

*

Fremgangsmåden til desserten

Læg husblassen i blød i koldt vand.

Pisk hviderne stive med 1 spsk sukker.

Pisk blommerne luftige med resten af sukkeret og pisk fløden til skum.

Smelt husblassen med en skefuld af spiritussen og rør resten i.

Slå rommen i (glasset) æggesnapsen og vend flødeskummen i.

Vend forsigtigt hviderne i og stil fromagen på køl i en egnet serveringsskål i mindst et par timer.

Pynt fromagen med flødeskum og kandiseret violer og servér.

 

Se flere fromage-opskrifter her



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her