Denne lynhurtige og
lækre dessert kan også tilberedes med blommer, ferskner eller nektariner.
Arbejdstid: 10min.
Koge/stegetid: 8 min. Ikke fryse-egnet (Til 2 personer. Er du alene så halver
portionen.)
#
400 g friske
abrikoser
3 spsk sukker
1 kvist citrontimian
1½ dl græsk yoghurt
1 spsk flormelis
¼ stang vanilje
(eller lidt vaniljesukker)
1 tsk fintrevet
lime- eller citronskal
*
Skær de vaskede
abrikoser i halve eller kvarte.
Smelt sukker til
gylden karamel på en pande og tilsæt abrikoser og citrontimian.
Lad dem simre under omrøring
i ca. 5 min.
Rør yoghurten cremet
med flormelis, vaniljekorn og limeskal.
Anret abrikoserne på
to asietter og top op med yoghurten.
Server straks.
Tips: Erstat evt.
den rørte yoghurt med en god vaniljeis.