Logo

Ris à la mande 7

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l mælk
1 dl ris
1 stang vanilje
50 g mandler
5 dl piskefløde
evt. sukker
 
Kog en risengrød af mælk og ris tilsat den flækkede vaniljestang.
Lad den afkøle.
Smut og hak mandlerne groft.
Husk at tage en hel mandel fra til mandelgave.
Pisk fløden stiv og vend den i den kolde grød sammen med mandlerne.
Smag evt. til med sukker.
Til ris a la mande serveres kirsebærsauce - varm eller kold.
Eventuelt kan man tilsætte et glas Cherry Heering til de voksne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her