Logo

Ris à la mande fra Laura

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l fløde 13%
100 g sukker
100 g grødris
2 stænger vanilje
4 blade husblas
½ l piskefløde
200 g hakkede mandler +  1 hel mandel
 
Fløde, sukker, ris og vanilje koges i 30 min.
Opløst husblas røres i den varme grød og køles af
Vend flødeskum af ½ l piskefløde i.

Kom de hakkede mandler i (+ 1 til mandelgave) og drys nogen ovenpå.

Server med lun kirsebærsauce til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her