½ l. kogt rabarberpuré
1 spsk sukker
3 æggeblommer
3 æggehvider
10 blade husblas
2 ½ dl piskefløde
8-10 små makroner
2 ½ dl fløde pisket til skum
Jordbær dyppet halvt i smeltet chokolade.
Fløde og æg tages ud af køleskabet i forvejen, så det ikke er for koldt.
Æggeblommer og sukker piskes luftigt.
Rabarberpuréen vendes i æggemassen.
Æggehviderne piskes stive. Piskefløden piskes stiv.
Husblasen lægges i koldt vand i ca. 5 minutter og smeltes forsigtigt over vandbad.
Husblasen hældes i æggemassen på én gang, mens der røres.
Først vendes flødeskummet i æggemassen; dernæst de piskede hvider.
Halvdelen af cremen hældes i en serveringsskål. Knuste makroner fordeles over, og resten af cremen hældes i.
Fromagen sættes i køleskabet i mindst 2 timer, eller til fromagen er stiv.
Fromagen pyntes med flødeskum og jordbær dyppet halvt i chokolade.
En meget lækker og frisk dessert, der også kan serveres i små færdigkøbte chokoladeskåle.