Logo

Rabarberbudding 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter rabarbersaft
1 buddingpulver
sukker efter smag
1 æg

Pynt:
¼ liter piskefløde, pisket til skum

Buddingpulver, lidt af saften og et helt æg piskes sammen. Resten af saften koges. Jævningen piskes i og koges igennem. Buddingen smages til med sukker og hældes i en vædet form. Den vendes, når den er kold og pyntes med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her