1 vaniljestang
2 dl sød hvidvin
50 g sukker
3 blade husblas
250 g jordbær
250 g rabarber
6 spsk flormelis
2 spsk cremefraiche 18%
1 æg
Skrab kornene ud af vaniljestangen. Kog vin, sukker, vaniljekorn og stang i en gryde. Læg husblas i blød.
Skær rabarber i skiver og kog dem halvmøre i vinlagen. (ca. 10 min.). Si rabarberne og gem lagen. Blend rabarberne sammen med halvdelen af jordbærrene.
Tag husblasen op og smelt den i det vand der hænger ved. Hæld den i frugtmosen under omrøring.
Rør 5 spsk flormelis, cremefraiche og æggeblomme i. Pisk æggehviden stiv. Tilsæt 1 spsk flormelis. Vend æggehviden i mosen. Stil i køleskabet. Pynt med resten af jordbærrene. Kog vinlagen ca. 5 minutter. Hæld det over.