Logo

Rabarbarkompot m. kokossorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kompot:
1 kg rabarber i 2 cm stykker
1 ¼ dl ribsgele
1 ¼ dl sukker
¼ dl krystalliseret ingefær eller syltede hakkede ingefær
2 spsk citronsaft
1 tsk revet citron skal

Sorbet:
1 ds (480 g) cream of coconut
1 ¼ dl iskoldt vand
1 spsk rom

Kompot:
Bring alle ingredienserne i kog og lad gryden simre under låg i 10 min.
Afkøl.

Kokossorbet:
Bland tingene i en skål og hæld det over i et fad med høj kant.
Stil fadet i fryseren og rør grundigt i sorbeten hver ½ time de første 3 timer.
Server rabarberkompotten med en kugle kokossorbet på toppen

Tips: Cream of coconut fås i specialforretninger og bruges normalt til
tropiske drinks.
BEMÆRK; det er ikke kokosmælk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her