3 æggehvider
2 dråber citronsaft
160 g flormelis med citronsmag
1 tsk Maizena
Hindbærcreme:
2 dl piskefløde
2 dl fromage frais med hindbær
125 g hindbær
ca. 2 spsk sukker efter smag
Pisk æggehviderne halvstive med citronsaften.
Hæld forsigtigt halvdelen af flormelisen i og pisk æggehviderne helt stive.
Bland resten af flormelisen med Maizena og sigt det over hviderne.
Vend det forsigtigt ind i marengsen.
Tegn en cirkel på 20 cm. i diameter på et stykke bagepapir.
Vend papiret og læg det på bageplade. Læg marengsmassen inden for cirklen og glat den ud med bagsiden af en ske.
Kør skeen rundt, så der dannes en let fordybning i midten.
Bag bunden 1 ¼-1 ½ time ved 100°C med ovndøren på klem.
Køl bunden af og træk forsigtigt papiret af.
Læg bunden på et kagefad.
Pisk fløden stiv, vend fromage frais og hindbær i og smag til med sukker.
Kom hindbærcremen på bunden og pynt med hindbær.