Logo

Pandekager - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekager - Marie's

Pandekager spises året rundt, men de smager allerbedst, når de nybagte rul­les om en portion letsukrede sommerbær fx. jordbær, hindbær eller blåbær.

 

Til 4 personer

200 g hvedemel

1 tsk sukker

¼ tsk salt

lidt reven citronskal

3 æg

4 dl mælk

3 spsk øl

fedtstof til bagning

 

Bland hvedemel, sukker, salt og reven citronskal.

Pisk æggene sammen og rør dem i melet med lidt af mælken.

Pisk resten af mælken i sammen med øl til en klumpfri dej.

Bag tynde pandekager i letbrunet fedtstof.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her