Pain d'épices (krydderkage):
100 g rørsukker
300 g marcipan
100 g blødt smør
3 æg
3 spsk hvedemel
½ tsk konel
½ tsk ingefær
½ tsk kardemomme
Skal af 1 appelsin
Blommer:
8 blommer
4 spsk akaciehanning
Saft af ½ citron
Ølskum:
1 pilsner, fx Ice
Saft fra blommerne
Pain d'épices (krydderkage): Mix alle ingredienser undtagen æg sammen med en håndmixer, tilsæt derefter 1 æg ad gangen.
Fordel dejen i muffinforme og bag dem ved 180°, til de er hævet på midten, ca. 15 minutter.
Blommer: Halver blommerne og dryp med citronsaft og honning og bag dem derefter ved 110° i ca. 50 minutter.
Gem saften fra blommerne til ølskum.
Fordel blommesaften i 4 glas og top op med ølskum.
Server straks.