Logo

Pærer rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 portion

6 store, ikke for modne pærer
6 dl rødvin
75 g sukker
1 stang kanel
¼ l piskefløde
3-4 italienske amaretti (makroner)

Skræl pærerne, og del dem i to, Skær kernehus og stilk bort. Kom dem i en gryde med sukker, kanel og vin. Bring dem i kog, skru ned, og lad dem koge i 20 minutter. Tag forsigtigt pærerne op, og skær hver halve pære i skiver næsten helt igennem. Anret dem i portionsanretninger i vifteform. Pisk fløden stiv, knus makronerne, og vend dem forsigtigt i flødeskummet. Pynt pærerne med flødeskummet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her