1 fersken
1 ½ spsk hindbær
1 spsk hindbærmarmelade
vaniljeis
1 tsk sukker
1 spsk brun farin
smør
Tænd ovnen på 200ºC.
Varm panden til middel varme og smelt smørret.
Forsigtigt vender du ferskenen på panden i et par minutter så skal den stå på den ende hvor stilken har siddet.
Den sættes i ovnen i 15 minutter.
Rør marmeladen op med 2 tsk varmt vand.
Tag ferskenen ud og lad den køle i 1 minut og sæt den så på over blusset, og tilsæt brun farin og sukker.
Rør rundt i smørret og sukkeret og hæld det over ferskenen så den bliver glaseret.
Når sukkeret begynder at hænge fast er ferskenen færdig.
Tag helst en sort tallerken og sæt ferskenen på, ved siden af ligger du
hindbærrene og en kugle is, hæld så hindbær marmeladen over, og så er
det klart til at spise.