Logo

Nougatis med valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Is:
150 g nougat
4 dl piskefløde
4 æggeblommer
75 g sukker
50 g hakkede valnødder
2 æggehvider
 
Honningglaserede valnødder:
50 g valnødder
3 spsk sukker
2 spsk akaciehonning
  
Is: Smelt nougat med lidt af fløden i en skål over vandbad.
Afkøl nougaten.
Pisk æggeblommer og sukker hvidt.
Pisk fløde til skum og pisk æggehvider stive.
Pisk den afkølede nougat i æggesnapsen sammen med valnødderne.
Vend først flødeskum og derpå de stiftpiskede æggehvider i nougatcremen.
Hæld cremen i en form og dæk den med et tætsluttet låg eller alufolie.
Frys cremen i min. 3-4 timer, rør flere gange i cremen under indfrysning.
Honningglaserede valnødder: Varm valnødderne på en tør pande.
Tilsæt sukker og honning og lad det smelte og karamelisere under omrøring.
Læg valnødderne på bagepapir og afkøl dem enkeltvis.
Ved servering pyntes isen med de honningglaserede valnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her