Logo

Nem is af frosne bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nem is af frosne bær

En sommeragtig og læskende dessert. Her serveres den med sommerens frugt og bær. Isen laves på græsk youghurt eller skyr (islandsk kvark), så den er altså langt mindre fed end flødeis.

 

300 g jordbær, frosne, fx polka eller ­senga-sengana
1,5 dl flormelis
2,5 dl yoghurt græsk, 2 %, eller skyr
1 dl marmelade af eget valg
5 dl blandet jordbær, blåbær, melonkugler, frosne 

 

Kom bær, flormelis, yoghurt/skyr og marmelade i en blender eller foodprocessor. Blend isen jævn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
10020-04-2010 09:00:38 kawthar
JEG ELSKER DET MAD!!:D

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her