4-6 personer
100 g smør
85 g sukker
75 g hvedemel
3 æggehvider
Reven skal af citron
100 g smeltet chokolade
100 g hasselnøddeflager
4 dl piskefløde
500 g Skælskør Kirsebærsauce
Rør smør og sukker blødt. Rør hvedemel og citronskal i.
Tilsæt æggehviderne og vend dem i massen.
Smør dejen ud i runde cirkler, ca. 10 cm. i diameter på bagepapir.
Bag dem i ovnen ved ca. 160ºC i 5-10 min. til de bliver gyldne.
Kagerne tages af pladen med en paletkniv mens de endnu er varme og formes til kræmmerhuse. Afkøles.
Rist nøddeflagerne på en tør pande til de tager lidt farve.
Pensl kræmmerhusene med smeltet chokolade og drys straks de afkølede hasselnøddeflager på.
Serveres med flødeskum og Skælskør Kirsebærsauce.
Nyd hertil et glas Heering Cherry Liqueur.