![Muffins - diabetiker Hvis du vil undgå for meget sukker i dit bagværk, så prøv disse muffins lavet med sødemidlet Hermesetas. Disse muffins er lette at lave. Lækker snack til diabetikere.](/images/articles/s2/2015/4/23/muffins---diabetiker.jpg)
Diabetiker
1 æg
1 dl Hermesetas Dryslet
2 spsk varmt vand
½ dl mælk
50 g margarine
1 ½ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 spsk citronsaft - eller
1 spsk kakaopulver - til mørke muffins
*
Rør ægget kraftigt med varmt vand.
Tilsæt Hermesetas Dryslet.
Tilsæt mælk og afkølet smeltet margarine og til sidst blandingen af hvedemel, bagepulver og vaniljesukker (+ evt. kakao).
Anvendes citronsaft tilsættes den til sidst.
Fordel dejen i 12 små forme og bag den ved 200 C i 10-12 min.