Logo

Marinerede brombær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g brombær
3 dl vand
2 dl sukker
3 ¾ spsk appelsinsaft friskpresset
½ dl rom


Kog sukkerlagen af 3 dl vand og 2 dl sukker, koges ned til ca 3 dl
Mariner brombærrene i den kolde sukkerlage og smag til med lidt appelsinsaft og lidt rom og lad det stå køligt 3 timer. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her