Ananassorbet, Hindbærsauce og friske frugter.
Marengsmedalje:
1 dl æggehvider
200 gram florsukker
50 gram mørk chokolade
1. Æggehviderne piskes stive. Kom sukker i. Pisk det stift.
2. Vend det fint hakkede chokolade i.
Sprøjtes på bagepapir. Bages en time ved 100°.
Moccacreme:
1 dl cremefraiche
1 dl fløde
1 spsk Nescafe
1 spsk flormelis.
1. Bland og pisk stift. Læg medaljerne sammen med cremen.
Chokoladetærte:
1 ⅓ dl kaffe
250 gram mørk chokolade
200 gram sukker
200 gram smør
4 æg.
1. Kog kaffe og sukker op. Rør chokoladen i, og derefter smør.
2. Tag gryden af blusset og rør æg i. Kom i tærteform eller springform.
3. Bag i ovn ved 150° i ca. 45 minutter.
Ananassorbet:
Ca. 1 kg frisk ananas
5 dl vand
350 gram sukker.
1. Skræl ananassen og skær den i stykker.
2. Blend den med sukkerlagen. Sigt og sæt den i fryseren.
3. Pisk sorbet'en med elpiskeren under indfrysningen.
Hindbærsauce:
250 gram friske eller frosne hindbær
100 gram sukker
½ dl vand.
1. Sukker og vand koges til lage. Køl af.
2. Blend hindbær med lage og sigt saucen.