Logo

Mangofrugt roulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fragilite bund på ca. 20-25 cm.
Mangocreme:
30 g kagepulver
1,5 dl mælk
200 g mangopuré
2 blade husblas

Fragilite bund på ca. 20-25 cm.
Mangocreme laves af:
30 gram kagepulver rørt med 1,5 dl mælk og 200 gram mangopuré.
Til sidst røres 2 udblødte smeltede husblas blade i cremen.
Cremen smøres på bunden og rulles i viskestykke. Skal hvile i 12 timer.
Anrettes i skiver på tallerken med frugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her