(4 personer)
#
Lakrids panna cotta:
22 g lakridspulver
500 g fløde
80 g sukker
2 blade gelatine
Hindbærskum og -gele:
62,5 g frysetørrede hindbær
87,5 g sukker
500 g vand
3 blade gelatine
25 g Framboise (eau-de-vie med hindbær)
Citronsaft (kan udelades)
*
Panna cotta: Varm lakridspulver, fløde og sukker op under omrøring.
Udblød gelatinen i koldt vand i 3 minutter og smelt den i den lune creme.
Si cremen og hæld i dybe tallerkener
Skum og gelé: Kog vand, sukker og hindbær op og smag til med Framboise og evt. citronsaft.
Tilsæt udblødt gelatine.
Afkøl geléen til stuetemperatur og hæld noget af den ud over panna cotta'en. Stil atter på køl.
Hæld resten af geléen på sifonflaske og sprøjt ved servering skum på retten.