Logo

Kræmmerhuse med jordbærkompot og flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

180 g Æg (ca. 3 stk)
180 g Melis
150 g Hvedemel
1 stang Vanille
ca. ½ dl Øl

Æg, sukker og vanilje piskes glat, derefter tilsættes melet, til sidst øl.
Bages på fedtede plader efter skabelon, i godt varm ovn ca 200º
--
Jordbær- kompot

Frosne jordbær
Jordbærsaft
Jævning (kartoffelmel)

Røres sammen og afkøles.
--
Piskefløde piskes til flødeskum og serveres koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her