Kokosmoussen er tilsat hvid chokolade og frisk lime.
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Køletid: mindst 1 time.
#
150 g hvid chokolade
1 økologisk lime
75 g kokosmel
1 æggehvide (evt. pasteuriseret)
2 spsk sukker
1½ dl piskefløde
Pynt:
japanske kirsebær eller jordbær
*
Knæk chokoladen i små stykker, og smelt dem i en skål over
et varmt vandbad.
Vask limefrugten, riv skallen fint, og pres saften.
Rør kokosmel og limeskal i den smeltede hvide chokolade, og
tag skålen op af vandbadet.
Pisk æggehviden stiv, og pisk sukkeret i.
Tilsæt ca. 2 spsk limesaft.
Pisk fløden til blødt skum.
Vend æggehvideskum og flødeskum i kokosblandingen.
Hæld moussen i portionsglas, og sæt dem i køleskab i mindst
1 time.
Pynt desserterne med japanske kirsebær eller jordbær lige
før servering.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin