4 æg
2 ½ dl tyk kokosmælk evt fra dåse
1 dl sukker
Sauce:
2 godt modne mangofrugter
2-3 spsk vand eller hvidvin
Pisk æggene i en skål, tilsæt kokosmælk og sukker og rør til alt sukkeret er opløst og det hele er godt blandet.
Si massen gennem en fintmasket si.
Hæld blandíngen i 4 portionsskåle af porcelæn og stil dem ved siden af
hinanden i en gryde.
Dæk hver skål med alufolie, så dampen ikke kan slippe ind.
Hæld vand ved i den ene side og læg låg på.
Lad buddingen simre i 25-30 min eller til den er stivnet i midten.
Skær mangoen over på hver side af stenen, så du får to halvdele.
Grav frugtkødet ud med en ske og kør det med vand eller vin med en
el-pisker eller i en blender til en ret tyk sauce.
Stil saucen koldt og servér den til den afkølede kokosbudding.