Logo

Klatkager 2009

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En portion risengrød er ikke bare en portion risengrød - den kan blive til meget andet så som risalamande, riskage og klatkager. Det kræver lidt øvelse at lave gode klatkager, men så smager de ...

En portion risengrød er ikke bare en portion risengrød - den kan blive til meget andet så som risalamande, riskage og klatkager. Det kræver lidt øvelse at lave gode klatkager, men så smager de til gengæld skønt

(2 pers.) 15 min.

 

2-3 dl risengrød (fx rest fra dagen før)

1 æg

Korn fra ½ vaniljestang

35 g hvedemel
1 spsk. sukker

lidt revet citronskal, økologisk og usprøjtet

smør til stegning

 

Det hele røres sammen.

Smørret smeltes på panden, det bruser op, så ned igen, og så skrues ned.

Dejen hældes på panden i klatter, som steges 3 min. på hver side.

Serveres med syltetøj og flormelis.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her